Ponències

El paper del periodista local, avui

En una societat plenament globalitzada, on les xarxes socials s’han convertit en una font principal d’informació per a molts ciutadans, el paper del periodista és clau. La seva tasca és encara més important en l’àmbit local, on es requereix del coneixement del territori per poder oferir informacions sobre les seves realitats i el context en què aquestes es produeixen.

10:15 - 10:45 H

Ponent

Carles Pont

Professor de Comunicació de la UPF i periodista

Carles Pont Sorribes ha estat degà de la Facultat de Comunicació i director del grau en Periodisme. Actualment, dirigeix la Càtedra Ideograma-UPF de Comunicació Política i Democràcia i és director del Màster en Comunicació Política i Institucional (BSM-UPF). Investiga en el camp de la comunicació política, la comunicació de crisi i en l’àmbit del periodisme. Ha realitzat contribucions científiques en revistes com: International Journal of Communication (IJoC), American Behavioral Scientist (ABS); Public Understandig of Science; Journalism, Theory, Practice and Criticism; o Journal of Contingencies and Crisis Managment, entre altres. Pont és autor de nou llibres i nombrosos capítols de llibre en editorials especialitzades en Comunicació i Sociologia i ha estat seleccionat per ser un dels autors de la Encyclopedia of Journalism.

Carles Pont ha treballat i col·laborat en diferents mitjans de comunicació com ara Segre, Andorra Televisió, RNE-4, Catalunya Ràdio, Descobrir Catalunya, La Terra o Regió 7, entre altres. Durant deu anys va ser director de la revista Cadí-Pedraforca.

Anterior

Següent

Participa

Confirma la teva assistència!

La jornada 'Ruralisme i Mitjans de Comunicació' es durà a terme a l'Espai Joan Planes d'Estamariu (Alt Urgell). Està organitzada per la Fundació Planes Corts, RàdioSeu, la revista Viure als Pirineus i professionals del sector. Compta amb el finançament de l'Institut per a la Promoció i el Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), i la col·laboració d'Alt Urgell Fibra i la Cooperativa Cadí.

Contacta

Carrer Soldevila s/n,

25719 Estamariu (Alt Urgell)

Segueix-nos